Projektijohtaja Räihä vastasi kohteliaasti heti aamusta eilen laittamaani palautteeseen. Hän oli tehnyt koesoiton Iisalmeen ja aamulla kaikki työvuorossa olleet välittäjät tiesivät, ettei työ- ja opiskelumatkoja yhdistellä. Valitettavasti iltavuorossa paikalla oli kuitenkin joku nainen (edelleen ihmettelen, mikseivät he voi esiintyä koko nimillään…), joka vain jankutti, että minun on haettava opiskelumatkojen yhdistelemättömyyttä sosiaalityöntekijältä. Vaikka kuinka koitin kertoa saamastamme kirjeestä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Räihä kertoi, että opiskelevien ja työssäkäyvien asiakkaiden profiilimuutokset tehtiin järjestelmän kautta keskitetysti 24.1.2006. Itselleni tuli tästä mieleen, että ehkäpä tammikuuta tuoreemmat opiskelu- ja työmatkapäätökset eivät automaattisesti kirjaudukaan yksittäiskuljetuksiksi. Siksi korjaus pitäisi ajaa keskitetysti viikoittain.

 

Paljon helpommalla tietysti päästään, jos ohjelman asetuksiin lisätään ehto työ- ja opiskelumatkojen yhdistelemättömyydestä, jolloin se koskee automaattisesti kaikkia uusia asiakasprofiileita. Täytyypä jutella tästä illalla Prinssin kanssa, joka tietää ohjelmoinnista paaaaaljon enemmän kuin minä.

Päivän piristykseksi kuitenkin… ta-daa… puutarhatonttujen lyttäyssaappaat suoraan Ulmista!

59571.jpg