Viittomakielellä räppäävä Signmark keikkailee Helsingin Rautatientorin jääpuistossa lauantaina 6.1.2007 klo 19. Yhtyeeltä ilmestyi ensilevy joulukuun puolivälissä.

"Yleensä kuuroutta pidetään vammana. Signmarkin levystä puhuttaessa sitä voidaan pitää etuna, sillä Signmarkin audiovisuaalinen teos on selvästi vuoden mielenkiintoisin kotimainen rap-levy. Kyseessä on – joo, joo – tietenkin suuri kulttuuriteko, mutta tällä kertaa ihan oikeasti hyvä sellainen." (Jan Zapasnik / BASSO)

Signmarkin biografiasta: "Koulussa jengi näki, kun katsoin MTV:tä. Mulle naurettiin, että kuule sä oot kuuro, sulla ei ole mitään mahiksia musaan." Ai ei vai? Visionäärin unelmasta tuli totta: maailman ensimmäinen viittomakielinen musiikki-DVD on ilmestynyt.

Kuulevien ikätovereiden mielestä oli varsinainen vitsi, että kuuro saattoi olla kiinnostunut musiikista ja katseli jopa Music Televisionia, mutta se ei lannistanut Signmarkia. Hip hopin vahva basso vei mukanaan. Kuurojen on helpompi seurata rytmimusiikkia, jonka vahvat alataajuudet tuntuvat koko kehossa. Vaikka Signmark käänsi kavereidensa iloksi muiden artistien biisejä, hänen sydämessään alkoi samaan aikaan orastaa halu tehdä omia, puhtaasti viittomakielisiä kappaleita."

Lisää juttuja bändistä:
Kuurojen lehti 03-2006
Helsingin Sanomat 3.2.2006