En ole ikinä saanut yrittäjiltä tuotenäytteitä tai muita lahjuksia mainostaakseni niitä blogissa. Tämän postauksen ainoa motiivi on auttaa ihmisiä, jotka raahautuvat kauppohin ostamaan kalliita paristokiekkoja.

www.kuulotarvike.fi toimittaa paristot postitse kotiin 1-2 päivässä. Tilauksen tekeminen vie tottuneelta netissä alle kaksi minuuttia, soittaakin voi 09-739739. Rekisteröityä saa muttei ole pakko. Tuotteiden mukana tulee lasku, verkkopankkitunnuksia ei tarvita. Esimerkiksi tänään kaikki paristokiekot (6kpl/pakkauksissa) maksavat 3,95€. Postituksesta, pakkauksesta ja laskusta ei veloiteta mitään. Minimitilaus on 5€.

Vuosia palvelua ilman ainuttakaan ongelmaa käyttäneenä hämmästelen, miten moni yhä ostaa optikkoliikkeistä, marketeista ja rautakaupoista samoja kuuden kappaleen paristokiekkoja 6-15€:n hintaan (+ matkat ja vaiva päälle).

Ladattaviakin kuulolaitteita on jo markkinoilla, mutta minikokoisten akkujen keston kanssa on vielä haasteita. Vedessä viihtyville moottorikorville tiedoksi, että yksi Red Dot design palkinnon saajista tänä vuonna oli veden alla toimiva Neptune MP3 -soitin. Toivottavasti uimahalleihin sopivat kuulolaitteet ovat jo kehittelijöiden pöydillä.

neptune-usage-b-2-lr-normal.jpg