Galleria Espoonsillassa. Avoinna ke-pe klo 10-14, la-su 12-15
Avajaiset tiistaina 19.8. klo 17-19. Tervetuloa!

Yhteisnäyttelyssä mukana:
Jukka Aalto
Pia Backström
Mårten Bondestam
Marja Helenius
Anneli Hilli
Hannele Matinlauri
Bruno Maximus
Tia Munne
Heikki Pasanen
Marja-Leena Valkola
Sylvia Valkola
Alpo Vanninen
Jenni-Juulia Wallinheimo
Maija Ylä-Sahra

Taiteilijat ovat luoneet fantasiakakkuja eri materiaaleista 550-vuotisjuhlavuottaan juhlivalle Espoolle. Mukana on mm. lasikakkuja, virkattuja kakkuja, kipsikakkuja, kakkumaalauksia, sementtikakkuja, silikonikakkuja, puhallettavia kakkuja, mekaanisia kakkuja ja yksi runoteos. Kakuillaan taiteilijat haluavat eri tavoin ja eri syistä muistaa ja onnitella Espoota.

Näyttelyn suojelijana toimii kaupunginjohtaja Marketta Kokkonen.

Näyttely on esillä Galleria Espoonsillassa viikon ajan, 19.-24.8. Tämän jälkeen se lähtee kierrokselle espoolaisiin julkisiin tiloihin, ensimmäisenä Espoon kaupungin henkilöstöravintolaan Virastopiha 3:een Espoon keskuksessa. Ravintolaan on vapaa pääsy myös muilla kuin virastohenkilökunnalla. Se, kuten Galleria Espoonsiltakin, sijaitsevat junaradan yli kulkevan kävelysillan tasolla.

Näyttely on osa Espoon juhlavuoden ohjelmaa.

Lisätietoja:
Hannele Matinlauri
näyttelysihteeri/tuottaja
Galleria Espoonsilta
p. 040 575 2262
galleria(piste)espoonsilta(at)saunalahti(piste)fi

1824730.jpg

Ruusu 550-vuotiaalle Espoolle. Kiitos, että luovuit jäykäksi osoittautuneista kuljetuspalveluista. On suoraselkäistä tunnustaa kokeilun epäonnistuminen ja palata vanhaan asiakasystävälliseen malliin. Vain joustolla ja inhimillisyydellä voidaan turvata vammaisillekin oikeus vapaaseen liikkumiseen.

Lämmöllä,

Jenni-Juulia Wallinheimo
tekstiilitaiteilija