Kotona! Hengissä! Jopa varsin virkkuna!

Ja heti aamusta MYK:n asiakaspaneelissa. :-) Monella muulla osallistujalla näyttää olevan siellä tiukka periaate, että he eivät juo vihollisen (sosiaaliviraston) tarjoamia kahveja ennenkuin kuljetukset on saatu kuntoon, mutta kun näin korissa ensimmäiset pehmeät reissumiehet Guangzhoun jälkeen, en voinut vastustaa kiusausta.

Eilinen oli tavallista pidempi, lensimme koko päivän takaisin aamua kohti ja katselimme käsittämättömän huonoja elokuvia kun ei kertakaikkiaan nukuttanut. Iltasella sekoilimme jo Prinssin kanssa sanoissa. Niin paljon sairastaminen ja valvominen oli käynyt voimille.

Olen myös päättänyt julkistaa täällä Prinssini kuvan, kun saamme ensi viikolla studio-otokset Kantonista. Saatte nähdä millaisia keisareita ja keisarinnoja meistä siellä stailattiin!

Nyt kiiruhdan TEXO ry:n juhlaseminaariin. Suomen tekstiilitaiteilijat ry täyttää 50-vuotta ja juhlavuoden näyttely on ollut eilisestä saakka avoinna Amos Andersonin taidemuseossa. Vinkiksi vain kaikille taiteen ja käsityön ystäville.