Kiitos kaikille seksin ostoa kommentoineille; erimielisille, samanmielisille, humoristeille, intomielisille, idealisteille ja inhorealisteille. Jään mielenkiinnolla odottamaan, millaisen kannan eduskunta lopulta ottaa asiaan. Siihenhän meidän on lopulta tyytyminen.

Päivän ajatukseksi lainaan pätkän Timo Matsisen artikkelista Vammaisuus – haaste yksilölle. Oheinen pätkä sai minutkin hiljenemään hetkeksi. :-) (Ei mikään helppo tehtävä, kysykää vaikka Prinssiltä.)

Eräs ystäväni tiivistää erilaisuuden merkityksen mielestäni hienosti: "Ajattelen, että erilaisuus ja samanlaisuus ovat molemmat tarpeellisia kuten vaikka äly ja tunne. Pitää osata olla molempia oikeassa paikassa oikealla tavalla. Samanlaisuus tuottaa enemmän tehokkuutta tai joukkovoimaa ja on samalla haavoittuvaa, kun taas erilaisuus tuottaa joustavuutta, muutoksista selviytymistä, luovuutta ja uusia ratkaisuja. Samalla se on vaikeammin hallittavaa. Sosiaalisena taitona samanlaisuus on yhteisymmärrystä; erilaisuus on vaihtoehtoja ja virikkeitä."