Remontoimme Prinssin yläkertaa hiki päässä koko joulukuun. Vielä aatonaattona Prinssi teki isänsä kanssa täyden työpäivän, että saimme sängyn jouluksi oikealle paikalleen. Listoja puuttuu vielä, mutta muuten huoneessa voi jo asua.

326240.jpg

Ennen: 70-luvulla vaihdettu kerrostalon ikkuna vanhassa jugend-talossa. Muovinen korkkimatto. Seinät ja katto lastulevyä. Molempien katonharjanteiden alla erilliset pienet huoneet.

326244.jpg

Jälkeen: Yläkerta on yhtä suurta tilaa. Päätyseinään Prinssi on vaihtanut oikeat vanhat ikkunat, samanlaiset kuin alakerrassakin. Lattia on vahattua lautaa, katto helmiponttipaneelia. Lautaseinien päällä on Paavo-pinkopahvi, Rakennusapteekista. Pinkopahvi on maalattu suoraan tapetoimatta Uulan himmeällä sisäöljymaalilla, sävy omatekoinen vanha siniharmaa.

Kuviointi on toteutettu itse suunnittelemallani sabloonalla, jonka koristekuvioina on männynkäpyjä, koska makuuhuoneen ikkunasta näkyy suuri mänty ja niitä on muutenkin tontilla. Ikkunasta puuttuu vielä hienot leveät smyygilaudat (Malmin erikoishöyläämö), katonrajasta kattolistat ja muutamia sabloonakuviota. Ikkunasta heijastuu vanha peiliovi, joka on vaihdettu valkoisen välioven paikalle.