Lyhdyn Joulumaa on rakennettu !

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry järjestää Joulumaa-tapahtuman Pitäjänmäessä, Jyrkinkallion kentällä Pitäjänmäentien ja Henrikintien risteyksessä 17.- 21.12.2009. Tervetuloa kokemaan Joulun taikaa tunnelmalliseen koko perheen tapahtumaan.

Ilmaisessa kaikille avoimessa tapahtumassa esiintyy muun muassa laulajatar Anna Puu säestäjänään Lasse Kurki, syksyllä uuden kehutun albuminsa julkaissut Manna, laulajana ja näyttelijänä tunnettu Ushma,Kulttuurityöpaja Valon jazzbändi Kolme Kuningasta ja helsinkiläinen Res Mira -lauluyhtye. Joulumaassa voit myös tavata Joulupukin tonttuineen.

Joulumaan päätapahtuma Joulupolku järjestetään Pitäjänmäellä ja Konalassa lauantaina 19.12. klo 16 – 22. Joulupolkupäivänä olet tervetullut tutustumaan Lyhdyn tiloihin ja toimintaan, maistelemaan jouluisia makuja ja nauttimaan upeista esiintyjistä. Tapahtumassa pääset mukaan hevosajelulle, koirien vetämään rekikyytiin, ratsastamaan ponilla ja silittämään lampaita.

Koko Joulumaatapahtuman ajan sinulla on mahdollisuus hankkia joulukuusia, joulukukkia sekä kehitysvammaisten valmistamia käsitöitä Jyrkinkallion kentällä.

Tarkempi esiintymisaikataulu julkaistaan osoitteessa www.lyhty.fi viikolla 50.