Tein testin mielenkiinnosta. Oma naiseuteni kun on usein hukassa tai kuvittelen sen jäävän vammaisen kuoren alle piiloon. En koe, että minua katsotaan kadulla naisena vaan pikemminkin kummajaisena. Tunnen itseni yleensä eksyneeksi pelleksi, kun koitan pukeutua naiseuttani korostaen. Tiedän, että liikkumiseni on epäesteettistä, vinoa, töksähtelevää ja epävarmaa. Ellei sitten joku pidä ankkamaista vaappumista takapuoli pitkällä nimenomaan naisellisena. Tulos oli siis yllätys.

Testaa sukupuolesi

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,

SINÄ OLET NAINEN

Olet nainen. Sinussa on paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei juuri lainkaan ole miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat liittyä naisten ryhmään ja selkeästi erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Mieheytesi ja naiseutesi eivät siis ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Naisellisuuspisteesi: 12

Miehekkyyspisteesi: -26