Kummipoikani Castor täytti vuoden 16.3. Oheisessa kuvassa päivänsankari ihmettelee tätiensä ja setänsä kanssa Biltema-kakkua ja kynttilöitä.

 

66800.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sitten iloinen mainos kaikille tutuille. Pikkuserkkuni Jenny Gjallarhorn bändeineen konsertoi huomenna 19.4. Helsingin Savoy teatterissa. Jenny, jonka kanssa huijasimme piha- ja koulukavereille olevamme kaksosia, asuvamme vanhempinemme sirkuksessa, puhuvamme hindustaniaa, omistavamme hevosia ja Pelletottien kuviouimakoulun. Tässä virallinen anteeksipyyntö omalta puoleltani kaikille lankaan menneille. Ja lihatiskin myyjälle, jolta koitimme ostaa merseroitua puuvillamakkaraa iduilla.

 

 

Lehdistötiedote:

 

Pohjoismaisen maailmanmusiikin vientiyhtye Gjallarhorn julkaisee neljännen CD levynsä Rimfaxe keväällä 2006. Levyllä on kansainvälinen levitys ja sen tuottaa ja miksaa yhdessä Martin Kantolan kanssa ääniteknikko ja tuottaja Bruce Swedien. Swedien on tunnettu mm. kaikista Michael Jacksonin tuotannoista, joista hän on voittanut viisi Grammy Awards palkintoa. Swedien tunnetaan myös töistään Quincy Jonesin, Duke Ellingtonin, Ella Fitzgeraldin sekä Jennifer Lopezin kanssa.

 

Gjallarhorn konsertoi aktiivisesti uuden tuotannon kanssa vuoden 2006 - 2007 aikana, jolloin on tulossa mm. kaksi USA:n kiertuetta, Saksankiertue, Japaninkiertue ja Australiankiertue. Suomessa Gjallarhorn esiintyy 19. - 23.4. ohjelmistossaan uuden Rimfaxe levyn musiikkia. Levyn teemana on pohjoismaisessa kansantarustossa esiintyvä maaginen hevonen. Luvassa on innovatiivisia sovituksia sekä ennenkuulumattomia soundeja sub-kontrabassopuhaltimen säestyksellä. Sydämellisesti tervetuloa konserttiin!

 

66802.jpg

 

19.4. klo 19, Savoy-teatteri, Helsinki. Lippupalvelu 0600-10800. Liput 22/17€

21.4. klo 19. Wasa Teater, Vaasa. WT:n lippukassa 06-3209330. Liput 22/17€

22.4. klo 19. Åbo Akademi, Pietarsaari. Musiikki Fazer 06-7244707. Liput 22/17€

23.4. klo 19 Åbo Svenska Teater, Turku. ÅST:n lippukassa 02-2777377. Liput 22/17€

 

Pohjoismaiseen perinteeseen musiikkinsa nojaavassa Gjallarhornissa musisoivat suomalaisen Jenny Wilhemsin (laulu) lisäksi Tukholmassa asuvat Adrian Jones (viulut), Göran Månsson (puhaltimet) ja Petter Berndalen (perkussiot).

www.gjallarhorn.com

 

 

 

19061.jpg 

Sain myös kutsun Maailman Ihanin tyttö - voimauttavia valokuvia näyttelyyn Hämeenlinnan Galleria ARXiin. Maailman ihanin tyttö on yhteisöllinen valokuvaprojekti, jonka valokuvaaja Miina Savolainen on toteuttanut kymmenen helsinkiläisen Hyvösen lastenkodissa kasvaneen nuoren naisen kanssa. Yhdessä suunnitellut valokuvat on otettu kahdeksan vuoden aikana paikoissa ja olosuhteissa, joissa voi kokea olevansa vähän todellisuutta ihmeellisempi. Valokuvien puhdas, satumainen maailma rinnastuu tyttöjen elämäntarinan raskaisiin kokemuksiin ja siihen, miten nuori itse haluaa tulla nähdyksi ja nähdä itsensä.

Aikaisempi bloggaukseni voimauttavasta kuvaamisesta ja sen mahdollisuuksista vammaisten minäkuvan eheyttämisessä löytyy täältä.

"Jokaisella on oikeus kokea itsensä ainutlaatuiseksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi, olla oman elämänsä päähenkilö." (Miina Savolainen)