Pienen blogitauon jälkeen pyydän apua kaikilta teiltä, joiden lähipiiriin kuuluu positiivisesti taiteeseen suhtautuvia, kauniisti rypistyneitä ikä-ihmisiä. Supermalleja, joille elämän merkit ovat ylpeyden aihe.

Tarvitsisin nimittäin 3-5 kpl valokuvia (vain mallin suostumuksella) auringon hellimistä kasvoista, joiden iho on asettunut vuosien kuluessa omiin uomiinsa. Valokuvia ei käytetä sellaisinaan taideteoksiin, ainoastaan luonnosteluun.

Vielä hankalampi toive liittyy ryppyisiin reisiin ja takapuoliin, joita en taida googlaamalla löytää. Mietiskelinkin tässä juuri, millaisiin tilanteisiin saatan joutua, jos menen esim. uimahalliin bongaamaan malleja.

- Anteeksi rouva, mutta teillä on uskomattoman kauniisti nahistuneet reidet ja niissä täydellinen Burberry-ruudutus. Saisinko ottaa teistä alastonkuvan...?

Mikäli sinulla on tuntomerkkeihin sopiva kuva, linkki tai upeasti patinoitunutta ihoa, josta voisin tulla syys-lokakuussa ottamaan diskreetin kuvan teostani varten, niin kerro siitä kesän aikana linkin takaa löytyvään s-postiosoitteeseen. Kiitos!

1692998.jpg