25.3.2007

Katri hyvä,
kuten tiedät, minulla oli eilen sovittuna Camelian kanssa tapaaminen Barcelonan katedraalin pääovelle.

Minä ja ystävättäreni odotimme klo 19:stä 20:een, hän ei tullut. Soitimme hänelle puhelimella ja puhelimeen vastasi mies, joka sanoi olevansa hänen perhettään. Hän sanoi meille, että Camelia tulisi kohta tyttärensä kanssa. Jatkoimme odottamista, mutta hän ei tullut.

Palasimme soittamaan puhelimella, kukaan ei vastannut. Samaan aikaan kun teimme nämä kaikki toimenpiteet, seurailimme, että katedraalin ovella oli useampiakin vammaisia ihmisiä kerjäämässä. Menimme juttelemaan heistä yhden kanssa (häneltä puuttui molemmat kädet). Hän kertoi meille olevansa joka päivä kerjäämässä ja osoitti meille kahta henkilöä, joita kutsui veljikseen. Hän luovuttaa heille kaikki rahansa, jotta he suojelevat häntä. Tämä nuori mies ei tuntenut Cameliaa.

Menimme minä ja seuralaiseni välittömästi tapaamaan noita kahta henkilöä. He sanoivat olevansa kerjäävän nuoren miehen veljiä. Kysyimme heiltä, tunsivatko he Cameliaa. He vastasivat tuntevansa ( he olivat bulgarialaista alkuperää) ja sanoivat, että ehkä huomenna Camelia tulisi katedraalille kerjäämään.

Siispä, huomenna yritän jatkan soittamista ja yritän tavoittaa hänet puhuakseni eilisestä kello 19 katedraalilla. Mikäli en tavoita häntä palaamme katedraalille ja emme pysähdy ennen kuin törmäämme häneen.

Minulle jäi hyvin ikävä olo niistä kahdesta bulgarialaismiehestä, he vaikuttivat kontrolloivan kaikkea kerjäämistä.

Informoin sinua taas,
Syleily rouva Carme Riulta ja terveiset puolisoltani Jaumelta ja tyttäreltäni Roserilta.