56117.jpg

Makoilen läppärin kanssa toipilaana Prinssin hellässä hoivassa ja käyn läpi Hesarin kuljetuspalvelukeskustelua. Suosittelen aiheesta kiinnostuneille päivän netti-lehteä, jonka tuoreimman artikkelin aiheesta voi lukea tänään myös ilmaiseksi. Kekkaloin siellä käytännön esimerkkinä asiakkaasta, jota ei paljon naurata seistä jokaisen kokouksen välillä 40 minuuttia odottamassa muutaman kilometrin siirtymistä seuraavaan kokoukseen.

Sain muuten juuri s-postiini tärkeän adressin taideaineiden opetuksen jatkuvasta vähentämisestä. Siinä ilmaistaan huoli yleissivistävän taidekasvatuksen katoamisesta. Adressi luovutetaan opetusministeriölle, opetushallitukselle ja eduskunnalle. Sen voi allekirjoittaa netissä.

Lisäksi mainostan huomista Inhimillistä tekijää (TV2 klo 22.05), jossa keskustellaan valokuvaaja Miina Savolaisen kehittämästä voimauttavasta valokuvauksesta ja sen merkityksestä Maailman ihanin tyttö -projektiin osallistuneille naisille. Metodi kiinnostaa itseäni erityisesti siksi, että uskon sen voivan auttaa myös monia vammaisia häväistyn vartalon ja ruumiista eriytyneen mielen yhdistämisessä. Olen postannut aiheesta enemmän marraskuussa 2005. Ohjelma uusitaan ensi sunnuntaina klo 15.10.

56118.jpg

Lopuksi vielä Medi-Helin mainos. Kopteri tuo hätätapauksissa lääkäriavun muutamassa minuutissa ja auttaa vuosittain reilusti yli 4000 ihmistä. Pidetään kopteri ilmassa! Kukaan ei tiedä, milloin itse tarvitsee pikaista apua.