Kiitos Johannalle ja Pomolle steampunk vinkistä. Aloin kieltämättä haaveilla tällaiseen vanhan talon tyyliin stailatusta elektroniikasta. Läppäri oli toki yliveto. Ja kertoo ihmisten kyllästymisestä laitteita vaivaavaan muovi-metalli ihottumaan. Eiväthän näytöt, soittimet, boksit, w-lanit, kaukosäätimet, steamerit, hälyttimet ja muut kauheudet sovi juuri missään tyyliltään rauhassa vuosien ja historian kerrostumina muodostuneisiin koteihin. Korkeintaan ehkä niille, jotka lehtien mukaan vaihtavat kerran vuodessa kokonaan jonkun huoneen sisustuksen.

Eikä siitä ole edes kauaa kun peräänkuulutin puuta, hopeaa, messinkiä ja luonnonkuituja myös apuvälineisiin. Ihanaa olla jälkiviisas :-)

Mutta asiaan. Steampunk hengessä löytyi pieni tähän blogiin sopiva veistos, jonka on tehnyt Stephane Halleux. Lisää kuvia löytyy tuolien alta "chaises".

1611678.jpg

Ja kun hissikeskustelun yhteydessä ehdotettiin kantajia Notre-Damen torneihin, niin mitä sanotte Strap-on-chairseista? Niiden suunnittelijalta Annika Schmidtiltä löytyy myös hieman Victoria Thierrée Chaplinin teatteriesityksiä muistuttavia performansseja.

1611707.jpg