Törmäsin rattijuoppoutta vastustavaan kaakelikampanjaan, jonka tarkoituksena oli nähtävästi herättää myös yleistä vastenmielisyyttä dokaamista kohtaan. Seinustoille ja lattialle suurennettujen hahmojen paidoissa lukee: "I´ll sober up when I´m behind the wheel. Just give me 5 min and I´ll be fine to drive."
 
1336986.jpg

1336992.jpg

Koska luonnollisen kokoiseen ihmiseen on helppo samastua ja ihmisellä on kuvissa erityinen huomiarvo, niin aloin miettiä, miksei invapaikoillekin voisi printata niiden laillisten käyttäjien kuvia? (Jos siis olisi mahdollista tulostaa asvaltille kulutusta kestävä kuva). Mieluiten vielä sellaisia kuvia, joissa vammainen esiintyy siististi pukeutuneena, työvaatteissa, ystävällisesti hymyillen - eikä lainkaan säälittävän/kiilattavan/ohitettavan oloisena.

Ajaisitko yhtä helposti vammaisen ihmisen kuin tikku-ukko-pallopää symbolin päälle? Tuntisitko enemmän syyllisyyttä paikan viemisestä, jos maahan printatulla ihmisellä olisi kasvot ja näkyvä tarve invapaikalle? (Valitan, mutta tässä kampanjassa olisi valitettavasti käytettävä nimenomaan näkyvästi vammaisten kuvia.)

Entä jos maahan printatun vammaisen paidassa lukisi, että "minullakin on kiire kotiin ruokimaan lapset"?

1337027.jpg