Olen nyt lisännyt blogeja suosikkilistalleni, etsinyt kuljetuspalvelua käsitteleviä postauksia ja kerännyt käytettävyysmeemin vastauksia. Linkkilistat edellä mainittuihin aiheisiin löytyvät oikeasta reunasta. Helsingin Sanomissa käytävä kuljetuspalvelukeskustelu vastineineen on tulossa omalle sivulleen tämän viikon kuluessa.

52290.jpg Tässä kuva Kowskyn kyynärsauvoista, joita myy Helsingissä ainakin Inva-Apuväline. Leena Saari arvosteli käytettävyysmeemissä kyynärsauvat ja siitä inspiroituneena plarasin läpi oman lempivalmistajani sivut. Löysin sieltä helpon ohjelman, jolla voi värittää mieleisensä sauvat. Kokeilkaapa! Sivuilla on myös nettikauppa, joten unelmiensa sauvat voi hankkia ihan oikeasti! Lasten sauvoihin myydään myös perhoskoristeita.

Näytin tietysti innoissani kepinväritysohjelmaa myös Prinssille, joka sai sen avulla vihdoin selitettyä minulle konkreettisemmin, että mitä hänen työnsä, konfigurointi tarkoittaa käytännön tasolla. Taas kerran monessakin mielessä mainio sivustolöytö!  

Kowskyn suomenkielisen esitteen ja värikartan voi ladata täältä. Itse pidän näistä pehmeän kumisen kädensijan takia, joita löytyy useita eri malleja. Ne eivät luista edes villatumppujen kanssa. Lasten Kowsky on todella kevyt kepakko ja se toimii hyvin <150 cm:llä aikuisilla. Minulla säätövara riittää juuri sopivasti myös korkokenkätilaisuuksiin. Eikä tämä tosiaan ole maksettu mainos vaan vilpitön vinkki muille köpöttelijöille :-)

Lähden muuten huomenna parin päivän lomalle ja pidän taukoa myös bloggaamisesta. Suloisia talvipäiviä kaikille!