Olen saanut Kirsiltä ja Leenalta Rockin' Girl blogger tunnustuksen. Perusteluissa sanottiin, että Vammaisen vartalon kuvat on oikea vammaisten puolesta taisteleva ihmisoikeusblogi ja että kirjoittajan persoona on mielenkiintoinen, sinnikäs ja elämäniloinen. Lämmin kiitos.

802850.jpg

Annetaan hyvä kiertää. Iloiseksi yllätykseksi monilla heti mieleen ponnahtaneilla rokkareilla on jo tunnus, onnittelut siitä Kauralle, SusuPetalille ja Russian Tea Timelle.

Vammaisen vartalon kuvat haluaa jakaa merkin:

Neurovelholle kiitokseksi uskomattomien japanilaisten keksintöjen, apuvälineiden ja tapojen esittelystä. Blogia lueskellessa tulee tunne, että aikakone on sittenkin jo keksitty. Tulevaisuuteen pääsee kuka vain ostamalla liput Helsingistä Tokioon.

Matleena Hänniselle kannustukseksi uralla, sekä reilusta ja kivasta asenteesta jakaa avoimesti hyödyllistä tietoa vaatetusalasta haaveileville.

Sekä Rockin' Boy Blogger tunnarin:

802948.jpg

Eino Vastarannalle kiitokseksi voimakkaiden assosiaatioiden herättelystä ja mielikuvitusta kiihottavista sanaleikeistä.

Jaakolle siitä hulluudesta, että hän meloo yksin inkkarilla yhdessä kesässä koko Suomenlahden rannikon ja jaksaa vielä postata aktiivisesti niemestä sun toisesta.

Sekä Launosten asemalle perinnerakentamisen vaalimisesta, vaikka blogi juuri päättyi. Huokaus. Nyt täytyy etsiä jostain uusia perheitä, joiden pinkopahvileikkejä pääsee tirkistelemään.

Mitä ihmettä? Miehiä tuli enemmän! Mutta kun kovimmat naiset on jo kaikki saaneet merkkinsä...