Viime viikko meni niin tiiviisti töissä, että blogi joutui hunningolle. Piristin itseäni ajatuksella, että tänään alkaa ruokakauppaleikki, tästä aamusta alkaen meillä ei syödä mitään tavanomaista.

Aamulla tajusimme, että Prinssillä on kuoroa (tulevien suurkeikkojen vuoksi) joka ikinen ilta tällä viikolla! Ja ensi viikolla hän livistää Lontooseen laulamaan. Ähyy... Eihän leikissä ole mitään jekkua, jos ruokaostokset pitää tehdä yksin. Ja pelin vaikeusaste laskee huomattavasti jos etsitään vain ruokia, joita minä en ole maistanut. Prinssi kun on vielä matkustellutkin enemmän ja pistänyt suuhunsa ties mitä puskarottia ja skorpioneja. Leikin idea tosin ei ole mikään Fear Factor.

Meidän on siirrettävä leikkiä ainakin kahdella viikolla. Tylsää tylsää tylsää.

Keksimme jo sille toisenkin levelin. Syksyllä koitamme myös viikkoa, jolloin joka päivälle on väri. Esimerkiksi maanantaina voisimme syödä mansikoita, tomaatteja, carpacciota, retiisejä, punaisia linssejä, paprikaa jne. Sekä tuotteita, joiden nimessä tai pakkauksessa on yli 90% päivän väriä. Esimerkiksi Fazerin punaista suklaata!

Mustasta päivästä tulisi hauska. Esimerkiksi turkinpippureita, mustaksi värjättyä tuorepastaa, oliiveja,  (munakoisoa, jos se on tarpeeksi musta), lakujätskiä, kokista, saaristolaisleipää ja mustaleimaemmentaalia.

Ongelmana on enää löytää viikko, jolloin ehtisimme molemmat joka päivä yhdessä kauppoihin hulluttelemaan.

802161.jpg