Huonoselkäisen kotiäidin toivomuslista joulupukille.
Tuotesuunnittelija/muotoilija/keksijä - ole hyvä, varasta tästä:

1. Syöttötuoli, jossa on lukittavat pyörät. Lapsi tulee voida vetää suoraan pöydän äärestä tiskipöydän ääreen pesulle. Hissiominaisuudella: toukka tuoliin, vyöt kiinni ja kammella tai napista halutulle korkeudelle.

2. Katosta roikkuva hissisyöttötuoli kunnon väkipyörällä. Toimii tarvittaessa rauhoittavana keinuna eikä vie yläasennossa lattiatilaa ruokailujen välillä. Suihkutiloihin samanlainen kosteutta kestävänä.

3. Turvaistuin, joka kääntyy 90 astetta auton oven suuntaan, että lapsen saa kyytiin ja vyöt kiinni ilman kiertoja ja kumarteluja.

4. Potta perässä vedettävän lentolaukun kahvalla, josta sen voi tuoda lapselle kumartumatta. Parhaimmillaan niin jämäkällä selkänoja/kahvalla, että äiti saa tukea noustessaan ylös.

5. Robotti-imuri, joka on erikoistunut syöttötuolin ympäristöön. Höyrypesulla ja harjauksella.

6. Tarroja, jotka vaihtavat väriä vihreästä punaiseen 1-3:n vuorokauden kuluttua. Helposti irtoavia. Liimataan jääkaappiin laitettaviin puolikkaisiin maitomukeihin, jogurtteihin, avattuihin soseisiin jne.

7. Vaipat kotiin palvelu. Taatusti suositumpi kuin alusvaate- tai kirjakerhot. Ilman ostopakkoa ja painostusta. Ystävälliset viestit s-postiin kuukauden välein, että haluatko uuden satsin ja mitä kokoa. Vie tuodessaan edellisen erän pahvilaatikot pois.

8. Pakollinen standardi tuttipullojen kierteille - uhkasakolla.

9. Imetysliivit napakalla neulerakenteella, joka venyy maidon nousun mukaan ja kutistuu sopivaksi syötön jälkeen.

10. Vauvamoodi puhelimiin ja tabletteihin, jonka aikana vauva voi räplätä kuvia ja valikoita ilman, että asetukset muuttuvat, mitään katoaa, FB:hen ilmestyy noloja kuvia, puhelin soittaa Nigeriaan tai s-posti alkaa spämmätä glä glä glääätä.

Kiitos. P.S. Olen yrittänyt olla kiltti.

we-childproofed-our-home-but-they-re-sti